AANBIEDING VAN DE MAAND
 
  HOMEBANDENTIPSWINTERBANDENBANDENHOTELCONTACT  
   
 
 

BANDENHOTEL

Bij van Seggelen Autobanden bieden wij al jaren de mogelijkheid uw Zomerbanden/Winterbanden op te slaan in ons bandenhotel. Wanneer u voor maximale veiligheid en controle over uw voertuig gaat dan weet U dat autobanden een seizoensproduct is.

U rijdt op zomerbanden tijdens de zomermaanden , en op winterbanden in de wintermaanden. Uiteraard dienen deze twee keer per jaar omgewisseld te worden bij de verandering van het seizoen.
Maar waar laat u uw zomerbanden als u op winterbanden rijdt en omgekeerd? Vele van u hebben geen ruimte , of niet de juiste ruimte om de winter of zomerbanden in bewaring te leggen.

Daarom bieden wij deze service al jaren aan aan onze klanten. En om het zo aantrekkelijk mogelijk te houden voor onze klanten is deze service (wanneer u 2 keer per jaar uw banden door ons laat wisselen) bij ons geheel kosteloos!

Tarieven voor de banden wissel zijn bij ons als volgt.

Heeft u een set banden die al op een 2e set velgen gemonteerd zijn dan betaald u (2x per jaar) 40,-- voor het wisselen van uw banden.

Deze prijs is inclusief nabalanceren, banden op de juiste bandenspanning brengen en een deskundig advies over de staat van uw banden.

Heeft u een set losse banden die op de originele velgen gemonteerd dienen te worden , betaalt u (2x per jaar) een vergoeding van 50,-- voor het wisselen van uw banden.

Uiteraard zit bij deze wissel montage,balanceren,nieuwe ventielen inbegrepen. Alswel natuurlijk de banden op de juiste bandenspanning brengen en een deskundig advies over de staat van uw banden.

Dus als u 2 x per jaar uw banden komt wisselen bij ons, is de opslag in ons bandenhotel GRATIS!!

 
Tot uw dienst!..
Ook voor velgen!!..
Winterbanden
Bandentips..